A Nébih szakemberei több szempont alapján vizsgálták ételeinket, többek között az illatát, a külső megjelenését, az állományát és az ízét is górcső alá vették. Úgy tűnik, az aznapi menü abszolút elnyerte tetszésüket: az erdei gyümölcsleves, a brokkolis csirke (rízzsel, párolt zöldséggel, friss zöldsalátával) és a babapiskótás desszert kiválóan megfelelt minősítést kapott! A 20 pontból 19,2-re értékelték ételeinket.
– Természetesen nagyon örültünk ennek az eredménynek, hiszen ez egy remek visszajelzés volt a munkánkat illetően – fogalmazott Borbély Bianka, akadémiánk élelmezésvezetője. – Mindez azt jelenti, hogy az ételeink minősége nagyon magas színvonalú. Mindig erre törekszünk, és ez így lesz a továbbiakban is: sportolóink számára professzionális ellátást akarunk biztosítani, a minőségi étkeztetés ugyanis ugyanúgy hozzátartozik akadémiánk életéhez, mint a színvonalas szakmai munka. Nagyon sok energiát fordítunk arra, hogy kiváló alapanyagokból állítsuk össze ételeinket, amelyek esetében az egyik legfontosabb szempont a megfelelő tápanyagbevitel biztosítása. Persze emellett az sem árt, ha finom az, amit készítünk!